Palm Beach Post käsitteli jälleen tämän aamun lehdessä Corey Jonesin ampumistapausta. Palm Beach Gardensin siviilipukuinen ja siviiliautolla liikkeellä ollut poliisi Raja ampui mustaihoisen Jonesin 18.10. yöllä kolmen aikaan. Jones oli autoineen pysähtynyt moottoritien rampille sen jälkeen, kun hänen autonsa oli hajonnut. Hän oli soittamassa hinauspalvelua avukseen, kun Raja tuli paikalle ja syntyneessä yhteenotossa Raja ampui Jonesin.

Tapahtumasta lähtien Raja on ollut palkallisella vapaalla poliisin työstä, mutta nyt Palm Beach Gardensin poliisi on päättänyt Rajan työsuhteen. Raja oli tullut Palm Beach Gardensin poliisilaitoksen palvelukseen huhtikuussa ja hän oli vuoden kestävällä koeajalla. Työsuhteen päättämisen syytä ei ole kerrottu Rajalle eikä muillekaan, koska koeajalla olevan työntekijän työsuhde voidaan päättää ilman syytä.

Ampumistapausta tutkitaan kolmen viraston toimesta: Osavaltion asianajovirasto, FBI (Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi) ja Palm Beachin piirikunnan poliisivirasto. He eivät ole vielä julkistaneet minkäänlaista tietoa siitä, millaista keskustelua Jones ja Raja kävivät, jos mitään, ennen kuin Raja ampui Jonesin.

Floridan Pohjalaisten kuukausikokouksessa Suomi Talolla keskusteltiin loppuvuoden tapahtumista ja tammikuussa vietettävästä Floridan Pohjalaisten 40-vuotisjuhlasta. Laulettiin myös aivan tuore Pohjalaisten tunnuslaulu Made in Pohjanmaa, johon sanat ja sävelen on tehnyt Heikki Perttu.

Illalla tein Ifolorin SPR-kalenteripohjaan ensi vuoden kalenterin meidän omista eri puolilta Yhdysvaltoja ottamistamme kuvista. Kuvavalinta oli hieman haasteellinen, kun suuresta kuvamäärästä piti valita kaksitoista kuvaa.