DSCN3561.JPG

Jääkiekko-ottelun alkuun on aikaa vielä kymmenisen minuuttia.

DSCN3610 (2).JPG

Aloituksessa Jussi Jokinen (36).

Tänään osallistuttiin Kerhotalon järjestämään bussimatkaan BB&T -areenalle, joka on jääkiekkojoukkue Florida Panthersin kotiareena. Ajomatka Kerhotalolta pelipaikalle kesti runsaat viisikymmentä minuuttia. Panthersia vastassa oli San Jose Sharks Kaliforniasta. Varsinainen peliaika päättyi tasatulokseen 1 - 1. Viiden minuutin jatkoaika pelattiin kolmimiehisin joukkuen eikä sen aikana tullut maalia, joten ratkaisu jäi voittomaalikisaan, jonka voitti Sharks. Ottelu ei ollut mitenkään erityisen tapahtumarikas, kun maalejakin tuli niin vähän, mutta kivahan sitä oli katsoa.

Molemmissa joukkueissa oli mukana suomalaispelaaja; Florida Panthersilla Jussi Jokinen ja San Jose Sharksilla Joonas Donskoi. Panthersin Aleksander Barkov oli loukkaantunut eikä pelannut. Matkalla mukanamme ollut jääkiekkoasiantuntija kertoi keskustelleensa tauolla Panthersin joukkueen johtajan kanssa. Tämä oli sanonut, että Barkov pääsee pelaamaan joko lauantaina tai sitten ensi viikolla. Barkovista kuulemma pidetään joukkueessa kovasti, koska hän on mukava, rauhallinen ja vaatimaton kaveri.

NHL:ssä pelaa kolmekymmentä joukkuetta, joista 23 on Yhdysvalloista ja seitsemän Kanadasta. Kotimatkalla matkanjohtajamme arpoi kiinnostuneiden kesken kolme NHL-dvd:tä, joissa on kuulemma runsaasti tietoa NHL:stä. Antti oli yksi dvd:n voittajista.