Pihaamme on kolmen viimeksi kuluneen päivän aikana tehty perustukset rakennukselle, johon tulee kahden auton autokatos ja varasto. Ajatus katoksesta syntyi, kun etupihalta jouduttiin syksyllä kaatamaan kuusia kuusentähtikirjaajan vaurioitettua niitä. Päätimme tilata rakennuksen täyden palvelun ratkaisuna.

Keskiviikkona kaupassa käyntini aikana pihaan oli ilmestynyt kuljetuslavalla paikalle tuotu pienehkö mutta tosi tehokkaaksi ja monipuoliseksi osoittautuva kaivinkone ja Kotikatoksen Lassella olivat työt jo täydessä käynnissä. Ensimmäisen päivän aikana paikalta purettiin vanha pihavaja ja poistettiin lumet sekä aloitettiin kaivutyöt. Kahtena seuraavana päivänä Eeli teki kaivutyöt loppuun ja katoksen pohjan valmiiksi.

Kumpikin miehistä teki töitä yksin, mutta kyllä näki, että niitä oli tehty sen verran monta kertaa, että kaikki sujui. Työ eteni määrätietoisesti ja ammattitaidolla. Illan pimetessä avuksi tulivat pihavalot, kaivurin tosi tehokkaat valot sekä otsalamppu. Perjantaina työt jatkuivat lähes iltakahdeksaan. Nyt pohjatyöt on tehty ja seuraava vaihe joskus joulun jälkeen onkin sitten katoksen pystytys.