Uima-altaalla oli aamulla pitkästä aikaa ruuhkaa, kun meitä oli samaan aikaan uimassa neljä suomalaista.

Howley’s Restaurant on vuonna 1950 perustettu ruokaravintola West Palm Beachissa. Thrillist, joka on Internetin elämäntyyli-, ruoka- ja ajanvietesivusto, on valinnut Howley’sin maan 21 parhaan ruokapaikan joukkoon, ja asiasta kerrottiin sekä maanantaina televisiossa että tiistaina Palm Beach Post -lehdessä. Lehden mukaan siihen, miksi paikalliset rakastavat Howley’sia, on useita syitä: ensinnäkin paikan ulkonäkö; kun paikka remontoitiin kymmenen vuotta sitten, remontissa säilytettiin paljon vanhaa ja perinteistä tyyliä, toiseksi ihmiset; henkilökunta on rentoa, reipasta ja ystävällistä, kolmanneksi ruoka; se on maukasta ja neljänneksi historia; ravintola on palvellut sukupolvien ajan West Palm Beachin asukkaita siitä lähtien, kun sen ovet avattiin  65 vuotta sitten.

Olimme jo aiemmin sopineet menevämme tänään lounaalle Matin ja Sirkan kanssa ja päätimme käydä tutustumassa Howley’siin, kun se on viime päivinä saanut niin paljon myönteistä julkisuutta. Meiltä on sinne noin viidentoista minuutin ajomatka, ja olimme sopineet tapaamisen ravintolassa kahdelta. Silloin pahin lounasruuhka oli jo mennyt ohi, mutta ruokailijoita oli kuitenkin vielä runsaasti paikalla. Meille tarjoillut nuori nainen oli juuri sellainen rento, reipas ja ystävällinen kuin Howley’sin henkilökunnan lehtiartikkelissa kerrottiin olevankin. Ruokakin oli hyvää, joten lounaskokemus oli hyvin positiivinen.

Illalla katselimme TV-kaistalta Kandit-sarjan kolme jaksoa ja Syke-sarjan yhden jakson. Kandit-sarjan yhdessä osassa pistettiin potilaita niin monessa yhteydessä, että se rupesi ihan häiritsemään. Minusta on epämiellyttävää katsoa ihmisten pistämistä, vaikka ei minulla mitään neulakammoa olekaan. Hammaslääkärillä en kyllä anna puuduttaa kuin ihan pakottavassa tilanteessa.