Metsässä olisi kiva etsiä sieniä, elleivät hirvikärpäset hyökkäisi kimppuun ja yrittäisi ryömiä iholle kaikista mahdollisista paikoista. Suppilovahveroita on jo jonkin verran ilmestynyt ja myös meidän "perämetsästä" niitä löytyi ihan mukavasti, kun Antti kävi niitä sieltä poimimassa. Minäkin tein viikonloppuna pari lyhyttä kierrosta lähimetsässä.

Lauantaina kävin Paippisissa, jossa kuulemma on löytynyt puolukoita ihan mukavasti. Isä niitä on käynyt poimimassa melkein päivittäin. Hän poimii marjat edelleen käsin ja kotiin ne tulevat täysin roskattomina. Poimuri ei ole koskaan sopinut isän käteen. Meidän metsässä, ainakaan sillä alueella, jossa minä olen liikkunut puolukoita ei juurikaan ole näkynyt.

Itä-Suomessa puolukoita tuntuu olevan erittäin runsaasti, ainakin paikoin. Viikko sitten Jarkko, Gia ja Riana kävivät Antin ja Liisan luona Luumäellä poimimassa puolukoita ja taisivat saada niitä lähes sata litraa. Mekin saimme heiltä ensi talven puolukat. Hossassa sitä vastoin niitä ei juurikaan tänä vuonna löydy.