Viime keskiviikkona, kun lähdimme Bahamalle ja ajoimme Palm Beachin sataman suuntaan, ihmettelimme, kun asuntomme lähitiet olivat täynnä autoja ja liikenne kulki tosi hitaasti. Antti päätti ajaa satamaan A1A (Florida Stateroad) -tien kautta sen sijaan, että olisi ajanut I-95-tielle eli moottoritielle. Tämä olikin erittäin viisas ratkaisu, vaikka saimmekin tietää sen vasta, kun olimme palanneet Bahamalta. Moottoritie oli nimittäin suljettuna perjantaina peräti kahdeksan tunnin ajan.

Varhain keskiviikkoaamuna toistaiseksi tuntematon henkilö ampui 29-vuotiasta mieshenkilöä, kun tämä oli autossaan moottoritiellä matkalla etelän suuntaan. Mies kuoli autoonsa. Ampuminen tapahtui Boca Ratonissa parisenkymmentä kilometriä Lantanasta etelään. Poliisi sulki moottoritien etelään johtavat kaistat. Tämä aiheutti valtaisan ruuhkan kaikilla etelän suuntaan menevillä teillä.

Hieman myöhemmin sattui toinen ampumistapaus, kun mieshenkilö ampui kahta henkilöä West Palm Beachissa, Lantanasta hieman pohjoiseen. Tämän jälkeen mies ajoi aivan meidän asuntomme lähellä olevien kauppojen eteen, jossa hän ampui tyttöystävänsä. Ampuja siirsi tyttöystävän ruumiin autoonsa ja ajoi moottoritielle, jota pitkin hän jatkoi ajoa väärään suuntaan eli ajoi etelän suuntaan pohjoiseen menevillä kaistoilla. Hän aiheutti moottoritiellä useita kolareita ja lähellä piti -tilanteita. Lopulta sattui kolari, joka pysäytti ampujan ja tapauksen selvittelytilanteessa poliisit ampuivat miehen autoonsa.  Moottoritie oli suljettuna siis kahdeksan tunnin ajan ja se avattiin liikenteelle vasta viideltä iltapäivällä.