Tänäänkin St. Remy-de-Provencessa oli tuulinen mutta aurinkoinen aamu. Aamiaisen jälkeen jätimme tavaramme vielä hotelliimme Mas St. Josephiin ja ajoimme Les Baux-de-Provenceen katsomaan Carrières de Lumières -multimediashowta entiseen kivilouhimoon. Show oli vaikuttava ja upea, vajaan tunnin esitys, jossa Marc Chagallin maalauksia heijastettiin pimeän luolan seinille ja lattialle musiikin tahdissa. Musiikkina soi muun muassa Summertime ja Carmen-oopperan musiikki.

P1040893.JPG

Esityksen jälkeen kävimme hakemassa tavaramme hotellista ja ajoimme Aptiin, jossa tapasimme Provencessa lomailevat entiset työkaverimme Helenan ja Pekan. Söimme heidän kanssaan lounaan Aptin keskustan ravintolassa ja näimme myös Aptin nähtävyyksiä.

P1040959 (3).JPG

Pyhän Annan katedraali Aptissa (Cathédrale Sainte-Anne d'Apt).

Aptista jatkoimme matkaamme Forcalquieriin, jonne Outi ja Tomppa perheineen olivat saapuneet jo sunnuntaina. Kävimme kaupassa ja söimme kevyen iltapalan hotellillamme. Hotellimme La Bastide Saint Georges & Spa on hyvätasoinen ja mukavan rauhallinen. Hotellihuoneet ovat rivitalotyyppisissä yksikerroksisissa rakennuksissa. Illalla istuimme Outin ja Tompan ja lasten kanssa heidän hotellihuoneensa terassilla.