DSCN3332.JPG

Lake Worthin rannassa oli tuulista lauantaiaamuna.

Taivas oli aamulla pilvessä ja pysyi pilvessä koko päivän. Pitkin päivää satoi, ei kuitenkaan erityisen rajusti. Lämpötila oli korkeimmillaan lähes 25 asteessa. Kävimme aamiaisella Lake Worthin Casinon Mulligan's Beach House -ravintolassa. Ulkona oli ihan sopivan lämmintä syödä, vaikka tuulikin melko reippaasti. Aamiaisannokset eivät olleet erityisen korkeatasoisia. Olemme saaneet parempia aamiaisia sekä Manalapanin että Lantanan rannan aamiaisravintoloissa.

Kahdesta vielä jäljellä olevasta opinnäytetyöohjattavastani toinen lähetti eilen työnsä luettavaksi. Luin sen tänään ja annoin sähköpostitse palautteen ja korjausehdotukset. Korjattavaa siinä ei juurikaan enää ollut, koska olin lukenut lähes valmiin työn jo kertaalleen syksyllä. Työ on hyvin ja huolellisesti tehty. Sen tekeminen vain on kestänyt vuosikausia. Pääasia kuitenkin on, että opiskelija, joka ei ole enää kovin nuori, sai opinnäytetyön tehdyksi ja saa ennen joulua pidettävässä valmistujaistilaisuudessa todistuksen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisesta. Hän on varmaan erittäin onnellinen ja tyytyväinen suoritukseensa ja minä olen myöskin tosi iloinen. Nyt on jäljellä enää yksi ohjattava, joka juuri ilmoitti saaneensa jatkoaikaa opinnoilleen. Hänen tavoitteensa on saada opinnäytetyö tehdyksi kevään aikana. Sen jälkeen luovutan Haaga-Helian avaimet ja kulkukortin pois ja pyydän sulkemaan HH:n sähköpostiosoitteeni.

Suomi Talon jäsenten kuukausikokous pidettiin tänään Suomi Talolla. Kokouksessa käsiteltiin menossa olevan kauden tulevia tapahtumia. Suomi Talon taloudellisen katsauksen perusteella talous tuntuu olevan hyvässä kunnossa. Erilaisia tilaisuuksia on runsaasti ja niihin tarvitaan paljon vapaaehtoisia tekemään erilaisia töitä. Väkeä tarvitaan muun muassa keittiöön, lipunmyyntiin ja ovivahdeiksi,. Nämä kaikki tehdään oman väen voimin. Tänäkin iltana Suomi Talolla on tanssit, kuten useina muinakin lauantai-iltoina.