Sunnuntaiaamuna hanhia lensi kotimme yli, ja ajoimme taas Kalkkirantaan katsomaan, olisivatko hanhet muuttamassa isommallakin joukolla. Kalkkirannassa oli kuitenkin hyvin hiljaista.

Runoilija J.H. Erkon vuonna 1902 valmistuneessa taiteilijakodissa Erkkolassa järjestetään pienimuotoisia konsertteja, joihin aika usein osallistumme. Eilen sunnuntaina Erkkolassa pidetyssä Laulava 20-luku -konsertissa esiintyi 20-luvun tyylisessä asussa esiintynyt sopraano Laura Pyrrö ja häntä säestänyt pianisti Tiina Korhonen. Konsertti oli aikamatka svengaavaan 1920-lukuun, ja siinä kuultiin mm. kauniit ja tutut laulut I wanna be loved by you, Smile ja Summertime. Erkkola on kiva konserttipaikka, jonne mahtuu nelisenkymmentä kuulijaa Tunnelma on siellä järjestetyissä konserteissa aina hyvin intiimi ja lämminhenkinen.

Maanantaiaamu oli sateinen ja viileä. Iltapäivällä sää kirkastui ja lämpenikin hieman, vaikka pysyikin koko päivän melko viileänä. Kävin Rianan kanssa Haikon Kartanon  Kylpylän Spa Bistrossa mehulla ja kahvilla, ja kävelimme myös kartanon rantaan katsomaan, olisiko siellä lintuja. Yksi joutsen uiskenteli ja joitakin lokkeja lenteli rannan tuntumassa, muuten ranta oli hyvin hiljainen.

DSCN3951 (2).JPG