Suomi Talon tämän syksyn ensimmäinen lettuaamiainen ja myyjäistapahtuma oli tänään. Paikalla oli vielä melko vähän väkeä, mutta pikkuhiljaa Suomesta ja Yhdysvaltain pohjoisosista on alkanut tulla suomalaisia tänne talven viettoon. Ja ensi viikolla sitten tulee oikein ryntäys Finnairin suoran Miamin-lennon myötä. Onneksi muutamat tutut ovat kuitenkin jo tulleet tänne, joten löytyy juttuseuraa.

Söimme lettuannokset ja kävimme myyjäisissä, joista en voinut olla ostamatta Jokipiin Pellavan ihania värikkäitä pellavaisia kylpypyyhkeitä. Täällä eräällä yrittäjällä on Jokipiin Pellavan tuotteiden edustus ja näitä tuotteita on ollut esillä muun muassa Miamin venenäyttelyssä ja myös tulevaan Fort Lauderdalen venenäyttelyyn niitä on tilattu.

Olen innostunut kokoamaan meidän valokuviamme kuvakirjoiksi, ja se on niin koukuttavaa puuhaa, että tunnit hurahtavat ihan huomaamatta. Olen tehnyt parin viikon aikana ensin Florida-kuvakirjan täällä tähän mennessä viettämästämme ajasta ja tänään sain valmiiksi kuvakirjan tekemistämme kolmesta Karibian risteilystä; itäisellä, läntisellä ja eteläisellä Karibialla. Kuvakirja on ihan kuin entisaikainen valokuva-albumi, mutta sitä tehdessä on paljon erilaisia mahdollisuuksia muokata kuvia ja lisätä tekstejä kuvien yhteyteen.