Aamulla syötiin pitkästä aikaa tuttu ja perinteinen Florida-aamiainen: hedelmiä (ananasta, hunajamelonia, papaijaa ja mansikkaa), jugurttia ja mysliä. Sen jälkeen mentiin Costcoon ruokaostoksille. Siellä oli taas suuri määrä maistiaisia, ja ostimmekin maistiaisten perusteella purkin pinaatti-artisokka-parmesaanilevitettä, joka oli tosi herkullista. Kävimme myös Suomi-leipomossa ostamassa ruisleipää ja kahvin kanssa syötäväksi mustikkapiirakka- ja rahkapiirakkapalat.

TV-kaistalla oli odottamassa televisio-ohjelmia, jotka meiltä oli jäänyt Las Vegasin matkan aikana katsomatta, muun muassa Kandit, Uusi päivä, keskiviikkoillan Syke, ja torstai-illan Rouva Ministeri. Niitä katsottiin ja syötiin illalliseksi grillattuja tiikerirapuja ja salaattia. Las Vegasissa tulikin syödyksi aika paljon hampurilaisia ja täytettyjä croissantteja, kun siellä oli niin paljon ohjelmaa ja tekemistä, että useasti ehdittiin syödä vain hotellin ruokapaikoissa, mutta nyt on aika palata taas ruotuun.

Naapurin Pam kävi kutsumassa meidät huomenna sunnuntaina kotiinsa Super Bowl -illalliselle. Hän on laittanut ruokaa ja katselemme myös amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotista loppuottelua. Se pelataan aina tammi-helmikuun vaihteessa ja se on seuratuin kansallinen urheilutapahtuma maailmassa. Amerikkalaiset juhlistavat Super Bowl -tapahtumaa kokoontumalla ystäviensä luokse.

Kuulimme tutuiltamme ja luimme Palm Beach Postista, että perjantaina, jolloin olimme matkalla Las Vegasista kotiin, aika lähellä meidän asuntoamme oli alaston mies kiivennyt erään talon katolle ja uhannut ampua sieltä kaikki niin kuin Rambo. Paikalle oli hälytetty Palm Beach piirikunnan sheriffin ja SWAT:n (Yhdysvaltain poliisin erikoisosaston) joukot, jotka piirittivät rakennusta, jonka katolla mies oli. Tuntikausien piirityksen jälkeen mies antautui rauhallisesti. Katolle kiivenneellä miehellä on erittäin rikollinen menneisyys ja ilmeisesti mielenterveysongelmia, ja hänet passitetaankin todennäköisesti sairaalaan. Meidän talostamme ulos johtava katu, samoin kuin kaikki lähiseudun kadut, oli suljettu useiksi tunneiksi, kunnes tilanne laukesi.