P1080151 (2).JPG

P1080156.JPG

 

Keskiviikkona käytiin Leilan kanssa teellä Petris Chocolate Roomissa Jokikadulla Porvoossa. Siellä oli leivonnaisten lisäksi myynnissä monenlaista käsintehtyä suklaata, jota ostin myös kotiin vietäväksi. Myöhemmin iltapäivällä hain Rianan koulusta, ja kävimme Näsinmäellä, josta on hyvät näkymät Vanhan Porvoon suuntaan.

Perjantaiksi olin sopinut lounaan Jarkon kanssa Söderkullan Kartanoon, minkä jälkeen kävin tapaamassa Ritvaa ja Penaa. Kävimme Ritvan ja Bobin, heidän koiransa kanssa kävelemässä. Bobi tosin heittäytyi hyvin lyhyen kävelymatkan jälkeen maahan pitkälleen eikä suostunut ottamaan askeltakaan eteenpäin. Kun sitten todettiin, että Bobi viedään takaisin kotiin, sinne päin kävely sujui hyvin. Jatkoimme sitten kävelyä Ritvan kanssa kahdestaan.

Perjantaiaamuna kaksi peuraa tuli pihapiiriin ja aivan sattumalta huomasin ne keittiön ikkunasta. Onneksi ne olivat rauhallisesti paikoillaan sen verran pitkään, että ehdin kuvata ne.

Viime päivinä olen siivoillut paikkoja ja samalla laittanut Amerikkaan mukaan otettavia tavaroita valmiiksi odottamaan pakkaamista. Perjantai-iltana sitten pakattiin laukut valmiiksi.

Nyt on lauantai ja kello on pian puoli kaksitoista. Muutaman tunnin kuluttua lähdemme lentokentälle, josta Finnairin suora lento Miamiin lähtee kello 16.50.