Aamu oli lämmin, kuuden aikaan lämpötila oli jo 20 astetta. Pitkästä aikaa oli niin lämmintä, että lähdimme uimaan. Vesi oli juuri sopivaa, hieman viileää. Tänään, helmikuun kolmantena maanantaina, on Yhdysvalloissa Presidents’ Day, presidenttien päivä. Sitä vietetään George Washingtonin kunniaksi. Washington syntyi 22.2.1732. Hän oli presidenttinä vuosina 1789 - 1797. Tämän päivän Palm Beach Postissa kerrottiin Yhdysvaltain presidenttien, entisten ja nykyisen, vierailuista Floridassa. Täällä on vaalikiertueiden lisäksi käyty pelaamassa golfia ja kalastamassa.

Päivällä lähdimme Antin kanssa käymään Palm Beachissa Worth Avenuella Louis Vuittonin liikkeessä, josta kävin katsomassa yhden laukun hintaa. En ole hankkimassa kyseistä laukkua itselleni vaan selvitin hintaa pyynnöstä. Rupesin kyllä sitten itsekin tutkimaan myynnissä olevia laukkuja tarkemmin ja ihan kauniitahan ne olivat – ja myös kalliita.

Louis Vuitton -myymälä.jpg

Louis Vuittonin myymälä Palm Beachissa.

Palm Beachista jatkoimme matkaa pohjoisen suuntaan ja pysähdyimme MacArthur Beach State Park -puistoon pohjoisessa Palm Beachissa. John D. MacArthur lahjoitti puistolle sen maa-alueen ja puisto onkin nimetty hänen mukaansa. Se on Floridan osavaltion puisto ja sen tarkoituksena on säilyttää Floridan subtrooppisen rannikon luonnonmukaisuus ja rehevyys sekä monimuotoisuus sellaisena, kuin mitä se oli aikanaan koko kaakkoisessa Floridassa. Puiston yhteydessä on luontokeskus ja uimaranta Atlantin rannalla sekä lahjatavaramyymälä ja puistossa järjestetään myös opastettuja luontoretkiä sekä lintujen tarkkailua. Me teimme pienen kierroksen puistossa liikennöivällä junalla ja söimme jäätelöt ennen kotiin lähtöä.

DSC05288.JPG

DSC05277.JPG

MacArthur Beach State Park -puiston näkymiä.

Antti kävi illalla taloyhtiön kokouksessa, jossa käsiteltiin muun muassa yhtiövastikkeita, jotka pysyvät ennallaan. Ainoa merkittävämpi asia oli tuleva ulkokaton korjaus, jonka kustannusarvio on hyvin kohtuullinen. Kokouksen jälkeen söimme illalliseksi Antin Lepokodilta hankkimia kaalikääryleitä. Ne olivat hyviä ja kotoisen makuisia.

Sain Suomesta hyvältä ystävältäni viestin, jossa hän kertoi suuresta leikkauksesta, joka hänelle oli tehty vähän aikaa sitten. Leikkaus oli onnistunut hyvin ja ystäväni kertoi, että hän tunsi saaneensa aivan uuden elämän. Viestistä tuli tosi hyvä mieli.

Rouva Ministeri -sarja jatkui televisiossa ja katsoimme sen Tvkaistalta. Sarja on edelleen hyvin uskottava ja erittäin kiinnostava.