P1080439 (3).JPG

P1080422.JPG

P1080445 (2).jpg

Kävimme katselemassa jouluvaloilla koristeltuja floridalaisia pihoja ja taloja.

Palm Beach Postissa kerrottiin, että kun Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump vieraili perjantaina Orlandossa, paikalla oli satoja hurraavia kannattajia. Trump puuttui tähän kirjoitukseen vieraillessaan seuraavana päivänä Alabamassa tapaamassa kannattajiaan. Hän totesi siellä, että Orlandossa tapahtumaan osallistui lähes 25 000 henkeä. Palm Beach Post kirjoittaa myös, että koko kampanjansa ajan Trump on moittinut uutismediaa siitä, että se on kertonut todellista vähäisemmistä kannattajajoukoista Trumpin tilaisuuksissa.

Alabamasta Trump palasi takaisin Palm Beachiin omistamaansa kartanoon Mar-a-Lagoon. Mar-a-Lagossa Trumpin perheellä on omat erilliset tilat. Alueella on myös kylpylä sekä vierashuoneita yksityisen klubin jäsenille ja muita hotellityyppisiä palveluita. Turvatoimet ovat tosi tiukat Mar-o-Lagon ympäristössä, niistä Palm Beach Post myös on kirjoittanut jo useampana päivänä.

Tänään Suomi Talolla vietettiin jäsenten ja jäsenseurojen joulujuhlaa, jossa jäsenseurat esittivät monipuolista ohjelmaa; Floridan Laulumiehet lauloivat, harmonikkapartio soitti ja sooloesityksinä kuultiin myös joululauluja ja joulurunoja, jumppatytöt tanssivat ja kaikki halukkaat pääsivät piirileikkiin mukaan. Joulupukkikin kävi jakamassa lahjapusseja. Esitysten jälkeen syötiin riisipuuroa ja joulutortut kahvin kanssa. Väkeä oli paikalla mukavasti, vaikka osa kiiruhtikin puuronsyönnin jälkeen Pyhän Andrean kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja. Me joimme torttukahvit kaikessa rauhassa, minkä jälkeen lähdimme kotiin.