Tänään Riana halusi tehdä pääsiäiskortit valmiiksi, kun pääsiäinenkin on jo muutaman viikon kuluttua. Kun hän pääsi koulusta, menimme Suomalaiseen Kirjakauppaan ja ostimme askartelutarvikkeita, korttipohjia ja kirjekuoria. Sain taas toimia apulaisena ja painaa kortteihin liimattavia kukkia ja rusetteja niin kauan, että ne ehtivät tarttua ja kuivua. Minäkin saan pääsiäiskortin, mutta en tiedä vielä, millainen se on, vaikka painoin siihenkin tulevia koristeita, koska jouduin pitämään silmät kiinni sen kortin valmistumisajan. Riana soitti myös pianoläksynsä, joka oli kuulemma ihan helppo. Siinä se iltapäivä menikin niin, että meinasi välipalakin unohtua.

Porvoosta ajelin Haaga-Heliaan tapaamaan ohjattavaani, jonka työ on viivästynyt työkiireiden vuoksi. Nyt opiskelija kuitenkin lupasi tehdä työn kevään aikana valmiiksi. Juuri tällä hetkellä tuntuu siltä, että kaikki opiskelijat, joiden töitä vielä ohjaan, yrittävät tosissaan saada työnsä tehdyiksi. Tapasin koululla myös opettajakollegani, jonka kanssa meillä oli aikanaan yhteinen opintojaksokin. Aina välillä, kun tapaan näitä opettajakollegoita, tulee pienoinen, ohimenevä kaipuu takaisin työelämään ja erityisesti koulumaailmaan. Se tunne menee kuitenkin nopeasti ohi, kun tämä nykyinenkin olotila on ihan mukava. Kotiin Pasilasta ajoin Ritvan ja Penan kautta. Emme menneet kuitenkaan Ritvan kanssa kävelylle niin kuin olimme suunnitelleet vaan joimme kahvit ja söimme herkkuja.

Päivä oli aivan ihanan aurinkoinen ja lämmin, mutta alkuillasta sää viileni nopeasti. Iltakymmeneltä lämpötila oli jo pari astetta pakkasen puolella. Sääennusteissa on uhkailtu tulevalla takatalvella, mutta onko se mikään takatalvi, jos maaliskuussa on päivällä pakkasta ja sataa lunta?