DSC00443 (3).jpg

Eilen aamulla, kun menimme uimaan, iguaani näkyi taas lepäilevän altaan viereisen puun oksalla. Koko puolituntisen aikana, jonka uimme, se ei juurikaan liikahtanut paikaltaan, jonkin kerran vain hieman käänsi päätään.

Kotimatkavalmistelut on aloitettu. Eilen kävin vielä viime hetken ostoksille Boynton Beachissa. Antti meni siksi ajaksi elokuviin Cinemark 14 -elokuvateatteriin katsomaan elokuvaa "The Night Before". Elokuva kertoo kolmesta kaveruksesta. jotka viettävät yhdessä jouluaattoa New Yorkissa. Elokuva on luokiteltu komediaksi, mutta Antin mielestä se oli ollut erikoinen eikä mitenkään erityisen hauskakaan.

Minä kävin Antin katsellessa elokuvaa Macy's ja JCPenney -tavarataloissa ostoksilla. Hieman huvitti katsella, kun Macy'sin läheisellä oleskelupaikalla istuskeli toistakymmentä miestä hierovissa tuoleissa erittäin pitkästyneen ja tylsistyneen näköisinä. Odottelivat ilmeisesti rouviaan, jotka tekivät ostoksia ostoskeskuksen myymälöissä. Onneksi heillä oli paikka, missä odottaa ja dollarilla sai selkänsäkin hierotuksi odottaessa. Naisia näkee harvemmin istuskelemassa näillä tuoleilla.

Ostosten ja elokuvan jälkeen menimme lounaalle italialaiseen Olive Garden ravintolaan Boynton Beachissa. Ruoka oli hyvää ja annokset olivat aivan turhan suuret. Illalla katsottiin Yle Areenalta Viimeinen tango Halifaxissa -sarjan uusin jakso.

Tänään aamulla satoi. Suomi Talolla oli lettuaamiainen ja sinne mentiin, syötiin lettuja, juteltiin tuttujen kanssa ja käytiin kirpputorilla ostamassa Eevalta kuusi kirjaa. Kirjahyllymme pursuu kirjoja ja se kaipaa tyhjentämistä, mutta se jää tuonnemmaksi, koska kotiinlähtö on jo kovin lähellä.

Iltapäivällä Kaija ja Matti tulivat kahville. Söimme torstaina talkoilla tehtyjä piirakoita ja aikaisemmilla talkoilla tehtyä pullaa. Illalliseksi Antti kävi ostamassa tiikerirapuja, jotka hän grillasi ja niiden kanssa syötiin vihreitä parsoja.