Olin lupautunut tekemään isänpäivälounaan isälle, äidille ja Martille. Pitkällisen miettimisen tuloksena olin päätynyt hirvilihapulliin, kun sain porvoolaisesta lihakaupasta tuoretta hirvenlihaa. Ostin siihen lisäksi hieman sianlihaa, jottei lihapullista tulisi liian kuivia. Jälkiruoaksi tein marjarahkaa paippislaisten runsaista marjavarastoista. Söin itse vain noin viisi lihapullaa enkä sitten muuta, koska myöhemmin iltapäivällä oli vuorossa isänpäivälounas Krapissa Antin ja Päivin perheen kanssa.

Krapin buffet-lounas oli monipuolinen ja maukas, niin kuin se yleensäkin on ollut. Tarjolla oli kylmiä kaloja, salaatteja ja Krapin oman palvaamon erilaisia palvilihoja, rapukeittoa, hiillostettua nieriää, härän paahtoseläkettä sekä Krapin riistamakkaraa. Jälkiruoaksi oli muun muassa suklaa-pähkinäkakkua, vaapukkapiirasta sekä suomalaisia pientilajuustoja. Kahdessa tunnissa meidän oletettiin syöneen ja olevan valmiita maksamaan, koska seuraavat ruokailijat saapuivat silloin. Olisi ollut korrektia kertoa etukäteen, että meillä on kaksi tuntia aikaa ruokailla, vaikka me olimmekin suurin piirtein valmiita silloin, kun laskua tultiin tarjoamaan. Kaikkiaan Krapilla oli kolme kattausta kahden tunnin välein, joten Krapin isänpäivälounas oli saavuttanut suuren suosion. Vähän siinä tuli kuitenkin liukuhihnatunnelma. 13.11.2016