Aamulla sää oli hyytävän kylmä, vain muutama aste lämmintä eikä lämpötila päivälläkään noussut yli seitsemän asteen. Kun lisäksi tuuli jonkin verran, sää tuntui sitäkin kylmemmältä. Antilla oli vielä aamulla pari tuntia vuorokauden ajaksi ostetusta kalastusluvasta jäljellä, mutta kalaa ei tullut tänäänkään.

Katsoimme Hossan Luontokeskuksessa olevan näyttelyn "Mihin näillä selkosille ennen uskottiin", joka kertoo kuvin ja tarinoin selkosten väen uskosta ja maailmankuvasta eri aikoina. Luontokeskuksessa on myös valokuvaaja Pertti Kaikkosen hieno luontokuvanäyttely "Pohjoisen taika". Illalla lämmitimme saunan ja kuuntelimme radiosta Luonto-Suomen ohjelmaa Muuttolintujen matkassa. Ohjelmassa käsiteltiin lintujen syysmuuttoa, joka alkaa jo aikaisin kesäkuussa ja kiihtyy entisestään syyskuussa. Ohjelmassa keskusteltiin muun muassa siitä, minne linnut suuntaavat ja onko matka niille vaarallinen. Lintututkija Pertti Koskimies totesi ohjelmassa, että lintujen käyttäytyminen yllättää jatkuvasti, vaikka hän on tutkinut niitä jo vuosikymmenten ajan.

Muuttolintujen matkassa -ohjelmassa kerrottiin myös, että Koski Tl:n haikaranpoikasista toinen, Kinttu, on lentänyt päin voimalinjaa ja kuollut. Tuli surullinen olo, kun olemme niin innolla odottaneet Kintun ja Kontin kasvamista aikuisiksi ja lähtöä muuttomatkalle Afrikkaan. Ainoa enää elossa oleva haikaranpoikanen Kontti näytti haikarakameran kuvassa kovin yksinäiseltä, kun se lepäili pesässä.