Kaksitoista vuotta sitten, 22.1.2005, vietettiin Donald Trumpin ja Melanian häitä Palm Beachissa Floridassa. Palm Beach Post muisteli tätä tapahtumaa sunnuntaina 22.1.2017. Toimittaja kirjoitti, että mitä tahansa Donald Trumpista sanotaankaan, hän osaa antaa merkkipäivälahjoja. Kymmenvuotishääpäivänä Donald antoi Melanialle 25 karaatin timanttisormuksen, joka on paljon upeampi kuin Melanian Donaldilta saama 12 karaatin kihlasormus. Kahdenneksitoista hääpäiväksi Donald oli sitten hankkinut Melanialle Yhdysvaltain ensimmäisen naisen tittelin.

Ennen avioitumistaan kolmatta kertaa Donald Trump kertoi radio- ja televisiojuontaja Billy Bushille, joka on Yhdysvaltain entisen presidentin George W. Bushin serkku, tämän televisio-ohjelmassa, että nyt hänestä vihdoinkin tulee uskollinen ja hyvä aviomies, joka suunnittelee olevansa kotona aikaisempaa enemmän.

Palm Beach Postissa kuvattiin Melanian hääpukua, joka painoi noin 27 kiloa ja jossa Melania lehden kuvauksen mukaan lipui sulavasti kuten entiselle mallille sopiikin. Hääpuvun oli suunnitellut John Galliano, se oli olkaimeton ja siinä oli neljän metrin laahus. Puku maksoi 230000 dollaria, ja sen tekemiseen Christian Diorin Pariisin ateljeessa oli mennyt yli 500 tuntia.

Vihkiäistilaisuus pidettiin Palm Beachissa Episcopal Church of Bethesda-by-the-Sea -kirkossa.  Kun hääpari poistui kirkosta, häävieraat heittivät valkoisia ruusun terälahtiä parin eteen. Häävastaanotto pidettiin Mar-a-Lagossa, jossa vieraille tarjottiin muun muassa hummeria ja kaviaaria. Täytekakku oli puolentoista metrin korkuinen ja shampanja virtasi kuin vesi.