Sipoon suomalaisen seurakunnan ystäväpalveluryhmä oli kutsuttu diakoni Irman toimesta torstai-iltapäivänä yhdeltä kahville Nikkilään seurakuntatalolle. Tarjolla oli maukkaita herkkuja; savulohimousseleipiä ja porkkanakakkua, jotka Sipoon seurakuntayhtymän erinomainen emäntä oli meille valmistanut. Koska me ystäväpalvelulaiset tapaamme kahveilla vain pari kertaa vuodessa, emmekä siksi tunne toisiamme kovin hyvin, kerroimme vähän itsestämme ja haasteista sekä ilonaiheista ystäväpalvelutoiminnassa.

Järvenpään yhteiskoulun ja lukion senioreiden hallituksen kokous alkoi kolmelta Järvenpäässä Konditoria pH7:ssä. Ehdin paikalle juuri ajoissa, kun lähdin ajamaan sinne hieman ennen ystäväpalvelutilaisuuden loppumista, koska olihan kokouksen sihteerin oltava ajoissa paikalla. Puheenjohtaja Seija veti kokouksen ripeästi läpi, kun osalla jäsenistä oli toinen kokous vielä samana iltana. Kokouksen pääaiheina olivat toukokuussa tehtävä yhdistyksen kevätretki, lokakuussa pidettävä symposium ja toukokuun riemuylioppilasjuhla 50 vuotta sitten Järvenpään yhteiskoulusta ylioppilaaksi päässeille.

Kun ehdin kotiin, pitikin lähteä viemään Anttia Helsinkiin tapaamaan työaikaisia ystäviään Ravintola Eliteen, jossa minä edellisenä päivänä söin lounasta. Minä jatkoin matkaa Lauttasaareen Hennan, Jarnon ja Edenin sekä Oskun luokse. Jarno oli kotona Edenin kanssa, mutta pian Hennakin kotiutui työtehtävistä venemessuilta.

Torstaina oli abiturienttien penkinpainajaispäivä ja joissakin lukioissa järjestettiin vanhojentanssit sekä torstaina että perjantaina, niin myös Kirkkonummella, jossa Antin lapsenlapsi Jannekin tanssi. Isovanhemmat eivät kuitenkaan mahtuneet juhlasaliin seuraamaan tapahtumaa. Saatiin kuitenkin tilaisuudesta kuvia ja videonpätkiä. Kaivoin taas kerran oman vanhojenpäivän kuvani esiin, kovin eri tavalla silloin oltiin "vanhoja".

 

09-27-2013 06;04;09PM (2).JPG