DSCN2643.JPG

Eilen kävin kävelemässä Herttoniemen rannoilla Ritvan kanssa. Löydimme puistosta aivan huikean kauniina kukkivan tulppaanipenkin, joka hehkui kaikissa mahdollisissa väreissä, kun aurinko osui siihen. Kävelyn jälkeen Ritva ja Pena tarjosivat taas kerran kahvit ja kaikkea herkullista sen kanssa. Anttikin liittyi joukkoon hoidettuaan asiansa Itäkeskuksessa. Televisiosta alkoi kahdeltatoista ykköseltä suorana lähetyksenä Eduskuntakeskustelu hallitusohjelmasta, ja se olikin poikkeuksellisen värikäs ja vauhdikas tilaisuus, joten jäimme istumaan ja katsomaan sitä.

DSCN2638_edited-1.jpg

Alkuillasta kävimme ostamassa paikalliselta puutarhalta kesäkukkia ja yrttejä, jotka istutin saman tien; kesäkukat ruukkuihin ja yrtit yrttilaatikkoon. Joitakin kesäkukkia vielä voidaan laittaa ruukkuihin myöhemmin.

Tänään mummoilin Porvoossa. Kävimme lounaalla An Ngon Buffet -ravintolassa, jonka lounasbuffetissa on sekä suomalaisia että vietnamilaisia ruokia. Eat.fi-sivustolla ravintolan ruoan laatu, ruokailukokemus ja hinta/laatusuhde on arvioitu keskitasoa huomattavasti paremmiksi. Ruoka olikin oikein hyvää ja henkilökunta oli hyvin ystävällistä.

Ulos ei tehnyt mieli, kun vähän väliä satoi ja tuuli oli voimakas, joten keskityimme lounaan jälkeen Rianan kanssa kulttuuriharrastuksiin. Ensin Riana soitti pianolla kaikki tähänastisten pianotuntiensa musiikkikappaleet, jotkut jopa kahteen kertaan, ja sen jälkeen kaivoimme akryylivärit esille ja Riana maalasi kolme nykytaidetyötä. Yritimme myös kuvata hamsteria, kun se kaivautui esiin pikkumökistään ja tuli syömään salaattia ja siemeniä. Hamsteri ei malttanut olla hetkeäkään paikallaan, joten ei saatu aikaiseksi kunnon kuvia.

DSCN2657.JPG