DSC02444.JPG

DSC02437 (2).JPG

 

Maanantaina lähdin koti-Suomeen Finnairin suoralla lennolla Miamista. Sitä ennen kävimme kuitenkin aamiaisella John G's -ravintolassa Manalapanilla ja paluumatkalla aamiaiselta kävimme myös katsomassa pelikaaneja Lantanan sillan vieressä. Kotona Suomessa olin tiistaina aamulla kymmenen aikaan. Tiistai oli tosi kaunis ja aurinkoinen päivä, joten tuntui mukavalta olla taas kotona. Antti jäi vielä Floridaan.

Keskiviikkona sää oli myös kaunis, mutta hieman eilistä viileämpi. Aamulla pakkasta oli yhdeksän astetta ja lämpötila pysytteli nollan tuntumassa koko päivän. Floridan ja Suomen aikaero on seitsemän tuntia ja Suomen aikaan totuttelu vie taas oman aikansa. Isällä oli tänään käynti HUS:in Läntisessä silmäsairaalassa ja menin sinne hänen kanssaan. Kävin myös Kaijan kanssa kävelemässä.

Yhdysvalloissa seurataan suurella kiinnostuksella esivaaleja. joissa republikaanien ja demokraattien ehdokkaat kisaavat puolueensa presidenttiehdokkuudesta. Myös täällä Suomessa esivaalit näyttävät saavan suurta huomiota, ja onhan se kiinnostavaa nähdä, tuleeko Donald Trumpista republikaanien presidenttiehdokas, niin kuin tällä hetkellä näyttää. Demokraateista Hillary Clintonin ehdokkuus näyttää juuri nyt melko varmalta.