DSC05922.JPG

Alligaattorinuorukainen, jota saimme silitellä eilen Badcock Wilderness Adventuresissa opastetun kierroksen aikana.

Tänään arvioimme sähköpostin välityksellä yhden ohjattavani opinnäytetyön Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opettajan kanssa. Arvioitu työ oli hyvä ja ansiokas, vaikka sen valmiiksi saaminen kestikin turhan kauan. Nyt minulla on jäljellä enää (tai vielä) kolme ohjattavaa, jotka kaikki yrittävät kovasti saada opinnäytetyönsä valmiiksi niin, että he valmistuvat kevään aikana. Toivon, että näin myös tapahtuu.

Viime sunnuntaina naapurin Pamela toi meille pakastettuna oman resetin mukaan valmistamaansa ”Pamin Super Bowl Chiliä”, jota hän tarjosi meille, kun olimme hänen ja Larryn luona katsomassa Super Bowlia eli amerikkalaisen jalkapallon loppuottelua muutama viikko sitten. Saimme myös valmistusohjeen, jonka mukaan chili oli tehty. Pamela halusi myös esitellä minulle uusia koruja, joita hän oli tehnyt koko päivän. Ostin häneltä valkoisesta lasista tehdyt korvakorut ja rannerenkaan, joiden kuviointi oli hyvin floridalaisen näköinen. Sovimme samalla Pamelan kanssa, että otamme tulevalla viikolla jonain iltana lasilliset viiniä yhdessä. Alkuviikon olimme matkoilla, joten tänään sitten menin Antin ja viinipullon kanssa Pamelan parvekkeelle. Antti istui meidän kanssamme siellä jonkin aikaa ja me sitten Pamelan kanssa jatkoimme iltaa.

DSC05967.JPG

Pamelan tekemiä koruja.

Pamela on käynyt kaikissa Yhdysvaltain osavaltioissa ja hän kertoi, missä paikoissa meidänkin kannattaisi Yhdysvalloissa käydä. Pamelan listan ykkösenä Yhdysvaltojen nähtävyyksistä oli Alaska, jossa Pamela ja Larry olivat olleet viikon risteilyllä muutama vuosi sitten. Myös Louisianan osavaltiossa sijaitseva New Orleans oli listalla korkealla.