DSCN3281 (3).JPG

Muuten täällä pidetään piha-alue hyvässä kunnossa ja puita ja pensaita leikataan ja siivotaan usein, mutta lipputankoa ei ole saatu suoristetuksi.

Aamulla kävelin ja jonkin aikaa myös juoksin kuntosalin juoksumatolla. Lenkkikengissäni oli juuri hankitut muotoillut pohjalliset ja käveleminen tuntui helpolta ja mukavalta.

Käytiin Lake Worth Playhousessa ostamassa liput lauantaiseen Sibelius 150 -konserttiin, jossa esiintyvät viulisti Petteri Iivonen ja pianisti Marja Kaisla. Kun kerroimme lipunmyyjärouvalle, että meillä Suomessa on koko kuluneen vuoden ajan juhlittu Sibeliuksen syntymän 150-juhlavuotta, rouva totesi, että hän sitten tykkää suomalaisista. Hänen mielestään suomalaiset ovat iloisia ja positiivisia ja osaavat pitää hauskaa eivätkä valita joka asiasta niin kuin paikalliset. Hän kertoi myös olevansa iloinen, että hän on työvuorossa lauantai-iltana, jolloin hänellä on mahdollisuus osallistua konserttiin. Hän oli kuunnellut lauantai-illan esiintyjien musiikkinäytteitä netissä ja totesi niiden olevan ihastuttavia.

Lipunoston jälkeen piipahdettiin vihanneskauppaan, jossa tavattiin myös tuttuja vihannes- ja hedelmäostoksilla. Ostimme tämän kerran erikoisuutena tindora-nimisiä, pieniä vihreitä raidallisia kurkun näköisiä vihanneksia. Niitä syödään sellaisenaan ja salaateissa. Maultaan ne olivat hyvin mietoja, hieman kurkun makuisia.

Iltapäivällä, kun Antti odotteli AT&T:n internet-yhteyden asentajaa, minä menin uima-altaalle ottamaan aurinkoa. AT&T:n yhteyttä ei saatu toimimaan ilman asentajaa, koska huoneistossamme ei ollut koskaan käytetty lankapuhelinlinjaa ja yhteys oli blokattu jakokaapista. Yhdysvalloissa internet-yhteydet toimivat joko televisiokaapelin välityksellä tai puhelinlinjaa pitkin. Langatonta internetiä ei ole. Uima-altaalla oli aika rauhallista, paikalla oli kymmenisen henkeä. Täytin pari ristikkoa ja vajaan tunnin kuluttua olin saanut aurinkoa riittävästi.