Aamulla ennen kahdeksaa alkoi sataa rankasti ja sadetta jatkui sitten muutaman tunnin ajan. Aamulla tein meille mansikkasmoothiet ja yhdeltätoista lähdimme myöhäisaamiaiselle John G’s -ravintolaan Manalapanille. Ravintola oli vielä siihenkin aikaan täynnä aamiaisasiakkaita, onneksi meille kuitenkin löytyi juuri tyhjentynyt pöytä. Aamiainen oli tuhti, niin kuin se aina on; sen jälkeen ei tarvinnut ennen iltaa syödä mitään ja silloinkin syötiin vain pieni annos savustettua kalkkunankaulaa. Kolmessa kalkkunankaulassa ei ihan hirveästi syötävää ollut.

Päivä meni pääosin valokuvien järjestelyssä enkä kuitenkaan saanut kuin pienen osan Amerikan-kuvistamme editoiduksi ja arkistoiduksi. Valokuvia editoidessa tuli samalla muistelluksi täällä ollessamme tekemiämme matkoja ja ihan vähän myös suunnitelluksi uusia matkoja, joita olisi kiva tehdä. Kuvien käsittely ruokapöydän ääressä ei ole erityisen ergonomista ja illalla oikea olkapää ja käsivarsi olivatkin aika jäykkiä.

Rouva Ministeri on osoittautunut erittäin kiinnostavaksi draamasarjaksi. Sitä esitetään Suomen televisiossa maanantaisin ja torstaisin, sarja on 22-osainen ja sen esittäminen aloitettiin tammikuun alussa. Sen ensimmäinen tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa syyskuussa 2014 ja toisesta tuotantokaudesta on jo tehty päätös. Yhdysvaltain ulkoministeriä esittää Téa Leoni, joka on roolissaan erittäin uskottava. Ulkoministeriön henkilökuntaan kuuluu myös sekalainen joukko kiinnostavia persoonia. Vaikka sarja onkin fiktiivinen, se kuvaa Yhdysvaltain ulkoministerin ja -ministeriön toimintaa todentuntuisesti. Myös ulkoministerin perheen elämää on kiinnostava seurata. Ulkoministerin puoliso on erityisen sympaattinen.