Torstaina olin ollut yhteydessä Sipoon terveyskeskuksen fysioterapiaan, koska olin saanut sinne lääkäriltä lähetteen. Sain ajan fysioterapeutille heti seuraavaksi päiväksi eli perjantaiaamuksi. Fysioterapeutti oli nuori mies, joka vaikutti tosi osaavalta ja asiantuntevalta. Syynä käyntiin oli tammikuinen kaatumiseni, josta lähtien olkapää on ollut kipeä. Nyt olkapään toimivuus tutkittiin ja sain mukaani ohjeet, joiden mukaan olkapäätä pitäisi voimisteluttaa. Nyt ei siis auta muu, pitää tarttua toimeen.

Kävimme torstaina taas lounaalla Veljekset-ravintolassa Söderkullassa ja ruoka oli aivan niin hyvää, kuin mihin olemme tottuneetkin. IIlaksi Antti oli jäähdyttänyt pullon shampanjaa, jolla juhlistimme merkkipäivää.

Lauantaina juhlimme Juhan ja Maijun häitä. Vihkiminen tapahtui meillekin hyvin tutussa Sipoon vanhassa kirkossa ja hääjuhlaa vietettiin niin ikään tutussa Pohjois-Paippisten seurantalossa Widegårdissa. Vanhan kirkon vihkitapahtuma oli kaunis ja hääparille varmaan mieliin painuva ja henkilökohtainen, koska vihkipappina oli heille tuttu Sipoon seurakunnan pappi, joka tuntee ja tietää hääparin tähänastisen yhteisen elämän vaiheet. Widegårdin seurantalo oli koristeltu kauniiksi ja hääjuhla oli mukavan kodikas. Meidänkin perheemme oli hyvin edustettuna juhlassa, ja Sveitsistäkin olivat mukana kaikki perheemme jäsenet.

P1060180.JPG

P1060187.JPG

Sipoon vanhan kirkon kellotapuli ja alttaritaulu.