Tänään oli mukava päivä, kun monet ystävät ottivat yhteyttä. Tällaisina päivinä huomaa, kuinka onnellinen voi olla siitä, että on iso perhe ja hyviä ystäviä. Aamukahdeksalta pienet ystäväni Sara ja Alex lähettivät viestit, jotka ilahduttivat kovasti.

Päivällä ajoin Porvooseen ja menimme Jarkon, Corinnen ja Rianan kanssa lounaalle vietnamilaiseen An Ngon Buffet -ravintolaan, joka on yksi Corinnen ja Rianan lempiravintoloista Porvoossa. Tällä kertaa Riana sai valita ruokapaikkamme. Kotona Jarkko keitti kahvit ja söimme Rianan leipomaa mustikkapiirakkaa, johon hän oli itse poiminut mustikat pikkupoimurillaan. Piirakka oli tosi herkullista.

Viime yönä satoi välillä kaatamalla ja tänään koko päivän ajan satoi pieniä taukoja lukuun ottamatta. Illalla sade lakkasi, pilvet hävisivät ja aurinkokin rupesi paistamaan.

Voitin Sipoon Sanomien arvonnassa kahden hengen lippupaketin Porvoo Popfest -tapahtumaan, joka järjestetään tämän viikon torstaista lauantaihin. Jarno lupasi käyttää liput puolestani lauantaina, jolloin tapahtumassa esiintyvät Arttu Wiskari, Kaija Koo ja Apulanta.

Olemme tehneet poimimistani kantarelleista yhtenä aamuna kantarellimunakasta ja tänään pihvin ja grillijuureksien kanssa kantarellikastiketta. Vieläkin niitä on jäljellä muutamaan syöntikertaan. Nämä viime päivien sateet ovat voineet kasvattaa uusia kantarelleja metsään, joten täytynee lähteä lähipäivinä niitä etsimään. Herkkutattejakin olisi kiva löytää. Yhden herkkutatin löysin kantarelleja etsiessäni.