Sairastamani flunssa osoittautui rs-viruksen aiheuttamaksi, mikä selvisi, kun Antti sairastui samaan tautiin ja sai sen niin rajuna, että hän joutui sairaalaan, jossa hänelle tehtiin virustesti. Toipuminen taudista tuntuu vievän aikaa, mutta yhdessä kevään edistymisen ja päivän pitenemisen kanssa toipuminen on kuitenkin edennyt.

Lunta on tänä talvena satanut niin paljon, että lumitöitä on riittänyt ja myös omakotitalkkari on ajoittain kutsuttu apuun. Metsäkauriit hyppelevät pihapiirissä ja tekevät uskomattoman pitkiä ja korkeita loikkia paksussa hangessa. Niitä eivät kinokset estä.

Lukeminen ja ristikoiden täyttäminen sekä viime aikoina erityisesti vaalitenttien katsominen ovat viihdyttäneet kotona, kun ei ole oikein tehnyt mieli lähteä muualle kuin kauppaan ja apteekkiin. Vaalitenttien jälkeisinä aamuina on myös kiva katsoa, kun edellisen illan keskusteluja ja ehdokkaiden esiintymistä ja onnistumista arvioidaan. Käytiin ennakkoäänestämässä maanantaina, joten nyt vain odotellaan sunnuntai-iltaa ja vaalitulosten ennakkoäänien julkistamista sekä sitä seuraavaa vaali-illan televisio-ohjelmaa.  Aika jännittäväksi näyttää vaali käyvän ja kisa toiselle kierrokselle pääsystä kiristyy, kun Alexander Stubbin ja Pekka Haaviston lisäksi toiselle kierrokselle kirivät Jussi Halla-aho ja Olli Rehn.

Viime sunnuntaina syötiin Box Cafe & Grillin erinomaisia hampurilaisia ja täytekakkua Päivin perheen kanssa ja juhlistettiin samalla Antin syntymäpäivää.