Kerhotalo järjesti keskiviikkoillaksi liput ja bussimatkan jääkiekko-otteluun Sunriseen. Mekin lähdimme matkaan mukaan. Ottelussa kohtasivat Atlantin divisioonan Florida Panthers ja Keskisen divisioonan Winnipeg Jets.

Kanadalainen Winnipeg Jets, maailman toiseksi kylmimmän yli 600 000 asukkaan kaupungin (kylmin on Ulan Bator Mongoliassa), jääkiekkojoukkue oli saapunut lämpöiseen Floridaan pelaamaan Florida Panthersia vastaan. Florida Panthers on eteläisen Floridan jääkiekkojoukkue, jonka kotihalli on Sunrisen kaupungissa Miamin lähellä. Florida Panthersin joukkueessa pelaa kaksi suomalaista; Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen ja Winnipeg Jetsin joukkueessa samoin kaksi suomalaista: Patrik Laine ja Joel Armia. Tänään kentällä ei nähty kylkivammasta toipuvaa Barkovia.

Ottelu oli melko väritön, vaikka kaikkiaan maaleja tehtiinkin viisi. Winnipeg Jets oli selvästi Florida Panhersia parempi. Me olimme floridalaisina lievästi Florida Panthersin puolella mutta hurrasimme kovasti, kun Patrik Laine teki Winnipeg Jetsille maalin ja antoi yhden syötön. Muut suomalaispelaajat eivät erityisesti loistaneet ottelussa. Winnipeg Jets voitti ottelun 4 - 1, mikä ei meitä suuremmin surettanut.

Vaikka emme nähneet Aleksander Barkovia ottelussa, Kerhotalon Kari oli järjestänyt meille tapaamisen Barkovin kanssa ottelun jälkeen. Barkov tuli, kiitti meitä, kun olimme tulleet tapaamaan häntä ja kirjoitti halukkaille nimikirjoituksia. Hän vaikutti hieman ujolta ja hiljaiselta kaverilta, mutta jäällä hän on täyttä rautaa.

 

20170104_193744.jpg

Winnipeg Jetsin Patrik Laine, numero 29.

20170104_213932.jpg

Ottelun lopputulos 4 - 1

20170104_221437.jpg

Aleksander Barkov kirjoittaa nimikirjoituksia.