353013235_10159821948988768_8893334829728210906_n.jpg

Tee- ja Kahvihuone Helmen terassilla Sami, Jarno, Eden, Henna, Kaija ja Helena.

Porvoossa vietettiin viikonloppuna Porvoon päiviä. Jarno soitti sunnuntaina ja kertoi, että hän oli Hennan ja Edenin kanssa Porvoossa ja kysyi että liittyisinkö joukkoon, mentäisiin vaikka kahville. Onneksi ei ollut muuta ohjelmaa suunniteltuna, joten hyppäsin autoon ja suuntasin kohti Porvoota. Sää oli pitkästä aikaa lähes kesäisen lämmin, ainakin suojaisissa paikoissa, joihin  aurinko pääsi paistamaan.

Ihan hirveää ruuhkaa ei Porvoossa tuntunut olevan, mutta Rihkamatorin parkkipaikka ja läheiset kadunvarren parkkipaikat olivat varattuja, joten vein autoni vähän matkan päähän. Pysäköinti oli sunnuntaina ilmaista, mutta arkipäivisin pysäköinti on Porvoossa aika kallista eikä maksuttomia parkkipaikkoja ole paljonkaan keskusta-alueella. Ja pysäköinninvalvonta on ainakin takavuosina ollut tosi tehokasta, siitäkin on kokemusta.

Jarnon, Hennan ja Edenin lisäksi myös Kaija ja Sami olivat Raatihuoneentorilla, jossa tapasin heidät. Koska Edenillä oli jo vähän nälkä, mentiin Tee- ja Kahvihuone Helmen ulkoterassille kahville. Istuttiin siellä ja syötiin piirakkaa kahvin kanssa tai kuka nyt mitäkin juotavaa otti.

Helmestä jatkettiin matkaa Porvoon torille, mutta matkalla poikettiin koruliikkeeseen, josta Henna ja minä ostimme kesäiset kukkakorvikset ja Eden sai kukkapannan hiuksiinsa. Torilla tavattiin yllättäen Jarkko, Gia, Corinne, Iikka sekä Gian vanhemmat Boel ja Tore. Gialla oli myyntipaikka Porvoon päivien kirpputorilla ja kauppa olikin käynyt hyvin. Porvoon päivien myyntipaikat olivat kaiken lisäksi ilmaisia.

 

Rianan jäätelökioskin edesä, Porvoo.jpg

Jäätelökioskilla Henna, Eden, Kaija, Sami, Jarno, Riana, Helena, Jarkko, Corinne ja Iikka.

Torin reunalla olevassa jäätelökioskissa oli kesätöissä tuttu myyjä; Riana siellä myi jäätelöä hyväntuulisena ja hymyilevänä. Jarkon suosituksesta ostin pistaasitötterön, muitakin tötteröitä sai Riana meidän joukollemme pyörittää.

Olipa ihana päivä Porvoossa, perhe ja ystävät ovat kyllä parhaita! Oli kiva tavata Jarkon ja Jarnon perheenjäseniä, ja kun joka päivä pitää olla jotakin kivaa, niin tänä päivänä sitä oli oikein runsaasti.