Paavon ja Ritvan perheen juhlaviikko huipentui eilen vietettyyn Helin ja Valtterin tuoreen avioliiton juhlistamiseen sekä heidän poikavauvansa nimenantojuhlaan. Vietimme juhlaa kolmenkymmenen hengen voimin Helsingissä Lönnrotinkadulla. Paikalla oli sekä Helin että Valtterin perheenjäseniä. Vauvan nimeksi tuli Topi. Topi käyttäytyi mallikelpoisesti koko tilaisuuden ajan.

Ennen juhlan alkua kävimme Hietalahden kauppahallissa olevassa Soppakeittiössä syömässä bouillabaissea, mereneläväkeittoa. Se oli erittäin maukasta ja kalaista. Keiton kanssa oli tarjolla itse leivottua leipää yrttiöljyn kanssa. Se oli myös oikein hyvää.

Hankin joulun aikaan DVD:n ”Visual journey to the music of Jean Sibelius” ja tänään kuuntelin ja katselin sen. DVD:llä on kuvia Suomen luonnosta eri vuodenaikoina ja musiikkina on muun muassa osia Sibeliuksen Karelia-sarjasta, Valse triste ja Finlandia. Upeita kuvia ja upeaa musiikkia. Toisen samanlaisen DVD:n vien Amerikkaan naapurin Pamelalle.

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen ammunta ei oikein sujunut viikonlopun maailmancupin kolmessa kisassa Saksan Ruhpoldingissa. Se on harmillista, kun ampumahiihto on kiinnostavaa katsottavaa ja olisi vieläkin kiinnostavampaa, jos joku suomalainen menestyisi siinä. Onneksi maailmancupin kisoja on vielä runsaasti tänä talvena.

Torstaina lähdemme taas Amerikkaan, ja matkavalmisteluja on hiljalleen aloiteltu.