DSC00658.JPG

Aamulla Antti Hesaria lukiessaan näki ilmoituksen Rajaton-lauluyhtyeen Rajaton Joulu 2015 -konserista  Järvenpää-talon Sibelius-salissa ja pyysi, että katsoisin netistä Lippupisteen sivuilta, onko siihen vielä lippuja saatavissa. Siihen oli lippuja saatavissa tasan kaksi kappaletta, toinen vapaa paikka oli ensimmäisellä rivillä käytävän vieressä ja toinen kolmannella rivillä myös käytävän vieressä samalla puolella katsomoa. Ostimme liput saman tien ennen kuin kukaan muu ehti niitä varaamaan.

Sibelius-salin esiintymislava oli tyylikäs ja valoilla saatiin aikaan näyttäviä kuvioita. Esitysten koreografia oli tarkoin mietitty ja rytmitti esitettäviä kappaleita mielenkiintoisella tavalla. Ja tietysti itse esitykset olivat loppuun asti hiottuja ja osoittivat taas kerran, että ihmisäänellä voidaan aikaansaada paljon enemmän kuin vain pelkkää puhetta ja laulua. Ohjelmistossa oli tuttuja joululauluja kuten Hoosianna, Varpunen jouluaamuna, En etsi valtaa loistoa, Tonttuparaati ja sitten uusia joululauluja, joista muutama oli Rajaton-yhtyeen jäsenten säveltämiä.

Lauluyhtye Rajaton on saavuttanut täysi-ikäisyyden, kuten heidän joulukonserttinsa käsiohjelmassa kerrotaan. Yhtyeen perustamisesta on tänä vuonna kulunut 18 vuotta. Yhtye arvostaa yleisöään ja heidän konserttinsa ovat aina taattua laatua. Olemme käyneet Rajattoman erilaisissa konserteissa ja aina olemme nauttineet esityksistä, niin nytkin.