Eilen ystäväperheemme tuli Floridaan ja tänään kävimme heidän kanssaan aamiaisella Kona Bay Cafessa. Päivä oli aurinkoinen ja keskipäivän aikaan oli melkoisen kuuma. Olimme jonkin aikaa talomme uima-altaalla, jossa oli hauska seurata iguaanin touhuja. Olin nähnyt iguaanin uima-altaan läheisen puun latvuksessa jo aamulla varhain ja muutamia tunteja myöhemmin se lepäili siellä edelleenkin. Yhtäkkiä se pudottautui maahan ja lähti hiljakseen kävelemään uima-altaan lähellä olevan kanaalin betonireunusta pitkin. Siitä se pudottautui kanaaliin ja ui pois.

 

P1080404.JPG

Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump vieraili tänään Orlandossa Floridassa. Orlandon vierailu oli osa Trumpin USA Thank You Tour -kierrosta, jossa Trump vierailee sellaisissa osavaltioissa, joilla oli ratkaiseva vaikutus hänen valintaansa USA:n presidentiksi.

Floridan rannikkovartiosto ilmoitti, että tänään astui voimaan turva-alue Trumpin Palm Beachin kodin läheisillä vesialueilla ja alueella on myös väliaikaisia lentorajoituksia. Palm Beach Post kirjoitti, että alkaa näyttää hyvin ilmeiseltä, että Donald Trump viettää joulun Palm Beachin kodissaan, jossa hän on viettänyt kaksikymmentä edellistäkin joulua.