Keskiviikkona kävin aamupäivällä jalka- ja käsihoidossa Heinin kampaamossa työskentelevällä Evelynillä, joka kertoi, että hänellä on paljon suomalaisia asiakkaita ja että hänen pitäisi oppia vähän suomea, koska kaikki asiakkaat eivät osaa englantia. Kävimme siinä hoidon yhteydessä läpi joitakin suomen sanoja, jotka Evelyn tuntui oppivan nopeasti. Hoidon jälkeen ajoimme Boynton Beachiin, Antti meni elokuviin katsomaan Jesse Owensista kertovaa elokuvaa Race ja minä shoppailin Boynton Beachin ostoskeskuksessa sen runsaan kahden tunnin ajan, jonka elokuva kesti. Eipä täällä ole juurikaan shoppailtu, koska se ei kuulu lempipuuhiini.

Torstaina osallistuin piirakkatalkoisiin Suomi Talolla. Tällä kertaa leivottiin vain runsaat kaksisataa riisipiirakkaa, mutta menihän siinäkin aikaa, kun aloitettiin puuronkeitosta, joka kesti tunnin verran. Sen jälkeen vasta päästiin tekemään piirakoita. Hyviä niistä tuli ja talkoissa oli mukavaa!

Illalla Kerhotalolla esitettiin näytelmä Hyvää iltaa – Nimeni on Olavi Virta. Näytelmän esitti Floridassa vierailulla oleva Pieksämäen Teatterin seurue, johon kuului muusikoita ja laulavia näyttelijöitä. Näytelmää on esitetty Pieksämäellä ja nyt Kerhotalolla oli kaksi esitystä. Näytelmässä kuultiin kolmekymmentä Olavi Virtaan liittyvää musiikkikappaletta ja musiikin lomassa kerrottiin Olavi Virran elämänvaiheista. Näytelmä oli Pieksämäen Teatterin 35-vuotisjuhlanäytös ja se juhlisti myös Olavi Virran syntymän 100-vuotisjuhlaa, jota vietettiin viime vuonna.

Perjantaina mentiin käymään Green Cay Nature Center & Wetlandsiin, joka on yksi eteläiseen Floridaan rakennetuista kosteikkoalueista. Alueelle on rakennettu puolentoista mailin mittainen kävelysilta, jota pitkin kävellessä pääsee näkemään lintuja ja muita Floridan eläimiä. Se on myös suosittu aamukävelykohde, jossa näytti aamulla ennen yhdeksää olevan jo runsaasti kuntoilijoita kävelemässä. Juokseminen on kävelysillalla kielletty. Olemme viime päivinä nähneet suuren joukon tällaisia alueita, joilla on tosi mukava kävellä ja ihmetellä Floridan luonnon monimuotoisuutta.

Illalla menimme Kaijan ja Matin kanssa syömään Boynton Beachiin vähän aikaa siten avattuun kiinalais-japanilaiseen East West Bistro Buffet -ravintolaan. Ruoka oli hyvää ja paikka oli siisti ja mukava.