Antin auton renkaaseen täytyi käydä hakemassa ilmaa, joka ei ole täällä huoltoasemilla ilmaista vaan maksaa dollarin kerralta. Dollarilla saa hyvin lyhyen aikaa tarkistaa renkaiden ilmanpaineita ja lisätä ilmaa, mutta jos toimii nopeasti, siinä ajassa ehtii juuri tarkistaa kaikki renkaat. Antti totesi, että ihan mielellään hän Suomessakin maksaisi ilmasta, jos polttoaine olisi yhtä edullista kuin täällä. Alimmillaan se on juuri nyt ollut jopa alle kaksi dollaria gallonalta, mikä tekee erinäisten laskutoimitusten jälkeen normaalin bensan litrahinnaksi alle 50 eurosenttiä..

The Four Arts Gardens on hieno ja erittäin hyvin hoidettu esittelypuutarha Palm Beachissa. Se on suunniteltu esittelemään Etelä-Floridan ilmastoon sopivien trooppisten kasvien moninaisuutta. Puutarha on perustettu vuonna 1938 ja siihen kuuluu seitsemän erityyppistä puutarhaa, muun muassa kiinalainen ja espanjalainen puutarha. Puistossa on myös runsaasti näyttäviä veistoksia. Paikka on kiva piipahtamispaikka, vaikka kyllä siellä voisi pidempäänkin viihtyä, istua palmujen varjossa ja katsella kauniita yksityiskohtia. Eilen ennen puoltapäivää siellä oli suuri määrä pieniä lapsia vanhempineen viettämässä Halloweenia. Lapset olivat pukeutuneet Halloween-asuihin ja puutarhassa heille jaettiin makeisia ja mekin saimme pikkupussit juustonaksuja. Puutarhan vieressä on pieni, idyllinen kirjasto, jonka viileydessä kävimme lukemassa lehtiä ennen kuin ajoimme ruokakauppojen kautta kotiin.

Lauantaisen Halloween-juhlan kunniaksi Palm Beach Postissa esiteltiin Palm Beachin piirikunnassa tapahtuneita mystisiä rikoksia. ”Palm Beachin vuosisadan rikoksen” nimellä tunnetaan tapaus, jossa vuonna 1955 murhattiin pariskunta West Palm Beachista kotoisin olevan tuomari Peelin toimeksiannosta. Peel epäili, että pariskunnan mies, joka oli myös tuomari, aikoi paljastaa hänen tekemänsä huijaukset. Niinpä Peel palkkasi 2 500 dollarilla kaksi gangsteria ratkaisemaan hänen ongelmansa. Pariskunta asui Manalapanilla tuossa aika lähellä ja sieltä heidät haettiin keskellä yötä sängyistään ja pakotettiin veneeseen, ja kun oli ajettu merelle, pariskunta käärittiin painoihin ja pudotettiin mereen. Heitä ei koskaan löydetty. Peel ja gangsterit paljastuivat vasta kuusi vuotta myöhemmin, kun toinen gangstereista kertoi murhista kaverilleen.

Eräänä yönä jonkin aikaa sitten Palm Beach Postin toimittaja ja kuvaaja vierailivat West Palm Beachin hautausmaalla katsomassa murhaajien ja murhattujen hautoja. He tiesivät, että hautausmaa kätkee vuosisatoja vanhoja salaisuuksia ja halusivat selvittää niitä. He etsivät muun muassa edellä kerrotun pariskunnan tyhjät haudat. Juuri kun toimittaja ja valokuvaaja olivat kuvaamassa yhtä hautaa, näkyi kaksi outoa valoa, jotka tulivat hiljaa lähemmäksi. Valot kirkastuivat eivätkä toimittaja ja valokuvaaja nähneet niiden taakse. He kuulivat hurisevan äänen ja tunsivat viileyden ikään kuin kuoleman kylmän henkäyksen. Sitten kuului ääni hautausmaan pimeydestä: ”Joko olette hoitaneet asianne, haluan sulkea hautausmaan yöksi?” Kaupungin työntekijä oli halukas pääsemään kotiin ja oli tullut maasturillaan hätistelemään heitä pois hautausmaalta.