DSCN0009.JPG

Pizzakuski saapuu kainalossaan pizzalaatikko ja toinen laatikko, jossa on valkosipuli-leipätikkuja.

DSCN0014.JPG

Illan pizza, jossa oli täytteitä ainakin neljään perinteiseen italialaiseen pizzaan. Hyvää se on näinkin.

Viime yönä herättiin kahdelta siirtämään kelloja tunnilla eteenpäin, koska Yhdysvalloissa siirryttiin jo nyt kesäaikaan. No, itse asiassa ne siirrettiin jo eilen illalla. Sen jälkeen nukuttiin vielä niin, että minäkin heräsin vasta seitsemältä ja tuntui siltä, että päivä oli jo puolessa välissä, kun niin myöhäiseen nukuin. Aamukuviot olivat aika normaalit, uimaan, aamiainen ja sitten alettiin odotella ampumahiihdon MM-kilpailujen naisten takaa-ajokilpailun alkua. Kaisa Mäkäräinen  posautti taas heti ensimmäisellä makuuammuntapaikalla kaksi ohilaukausta ja siihen meni pahin jännitys meiltä, koska nyt ei enää ollut vähäisimpiäkään mitalimahdollisuuksia. Loppujen lopuksi Kaisa hiihti hienosti kilpailun nopeimman ajan ja nousi sijalta 35 peräti sijalle 12, ja jos hän vain ampuisi osumia, niin kukaan ei pärjäisi hänelle.

Palm Beach Post listasi tämän päivän lehdessä TripAdvisorin lukijoiden valitsemat Yhdysvaltain kymmenen parasta saarta. Listalla oli kolme Floridan saarta; kärjessä oli Floridan lounaisosassa Meksikonlahden rannalla oleva Marco Island, jonne pääsee manner-Floridasta siltaa pitkin. Kolmantena listalla oli Anna Maria Island, joka on myös Meksikonlahden rannalla hieman pohjoisempana kuin Marco Island. Listan kymmenenentenä oli Key West aivan Floridan ja koko Yhdysvaltain mantereen eteläkärjessä. Sinne on täältä Lantanasta matkaa 220 mailia eli yli 350 kilometriä ja ajoaikaa nelisen tuntia. Kerran olemme siellä käyneet ja voisin kyllä mennä uudelleenkin. Muita listan suosikkisaaria olivat Chincoteague Virginian osavaltiossa ja San Juan Island Washingtonin osavaltiossa. Havaijin kolme saarta: Maui, Kauai ja Big Island of Hawaii olivat myös listalla sekä vielä Nantucket Atlantin valtameressä Massachusettsin rannikolla ja Hilton Head Etelä-Carolinassa.

Aloittelin jo varovasti matkalaukkujen pakkaamista tai ainakin mietin vähän, mitä kaikkea vien täältä Suomeen. Tänne tullessa meidän molempien matkalaukut olivat aika tyhjiä, mutta nyt minun matkalaukkuuni tulee enemmän tavaraa kuin tänne tullessa. Anttihan ei täältä vielä lähdekään Suomeen.

Antti kävi tankkaamassa auton. Bensiini maksoi tänään täällä 64 eurosenttiä litralta. On se edelleenkin halpaa Suomen bensan hintaan verrattuna. Tilasimme illalliseksi Papa John’s -pizzeriasta pizzan, joka oli tuhti ja hyvänmakuinen. Se oli myös niin täyttävä, että jaksoimme syödä vain puolet koko pizzasta.