The S of the F A Gardens 2.jpg

Aamu oli lämmin, kuuden aikaan lämpötila oli jo yli 20 astetta, ja lähdimme kahdeksalta uimaan. Vesi oli sopivan lämmintä, vaikka se alussa tuntuikin hieman viileältä. Siihen kuitenkin tottui nopeasti. Aamiaisen söimme parvekkeella.

Päivällä lähdimme käymään The Society of The Four Arts -kulttuurikeskuksen puutarhassa, joka on erittäin hyvin hoidettu, siisti ja kaunis paikka. Olemme käyneet siellä muutamia kertoja, ja seuraavalla kerralla otamme kahvia termospulloon ja jotain syötävää, koska siellä on paljon puutarhapenkkejä, joilla on mukava istua ja juoda kahvit samalla katsellen kauniita istutuksia. Tänäänkin puutarhassa oli ainakin  yksi pariskunta nauttimassa eväitään. Välillä aurinko paistoi ja välillä taivas vetäytyi pilveen ja ihan vähän satoikin, mutta ei se edes kastellut.

The Society of The Four Artsissa oli myös amerikkalaisen taiteen näyttely, jonka katsoimme ennen pois lähtöä. Näyttelyssä oli esillä Rocklandissa Mainen osavaltiossa sijaitsevan Farnsworth Art Museumin taideteoksia. Esitteessä kerrottiin, että näyttelyn taideteosten tekijät ovat tunnettuja amerikkalaisia taiteilijoita. Meille näiden taiteilijoiden nimet olivat kuitenkin aivan outoja. Mainen osavaltiossa on elänyt useita taiteilijoita ja Maine on ollut monien Amerikan tunnetuimpien taiteilijoiden innostuksen lähteenä. Näyttelyssä oli esillä joitakin erittäin kauniita maisemamaalauksia, sekä kesäisiä pastellisävyisiä että talvisia voimakkain värein maalattuja.

Kotimatkalla kävimme vihanneskaupassa ja päivän erikoisuutena ostimme kaksi baby-paksoita. Myyjä, jolta kysyimme paksoin käytöstä, kertoi, että kun hän oli ollut töissä kiinalaisessa ravintolassa, siellä paksoita käytettiin vokkiruoissa. Niin mekin sitten teemme lähipäivinä.