Tämänsyksyisen Floridassa-oleskelumme viimeisen päivän aamuna menimme aamiaiselle Lake Worthiin Pelican-ravintolaan, jossa otimme intialaistyyppisen aamiaisen. Minun makuuni se oli turhan tulinen, mutta Antin makuun sopiva.

Aamiaisen jälkeen pakattiin matkalaukut ja päivällä mentiin Suomi Talolle Floridan Laulumiesten tarjoamalle lohikeittolounaalle. Lounastajia oli runsaasti ja keitto oli hyvää. Jälkiruoaksi oli kermavaahdolla koristeltu kääretorttuviipale, joka myös oli erittäin mehukas ja maukas.

Kauhavan kaupunginjohtaja Markku Lumio lomailee parhaillaan vaimonsa kanssa Floridassa, ja tänään hän luovutti Suomi Talolle lohikeittolounaan jälkeen Kauhavan kaupungin uuden vaakunan. Vuonna 2009 Alahärmä, Ylihärmä, Kortesjärvi ja Kauhava yhdistyivät Kauhavan kaupungiksi, jolle suunniteltiin uusi vaakuna. Suomi Talon seinillä on yli 350 suomalaisten kuntien ja kaupunkien vaakunaa. Suomi Talon vaakunakokoelma onkin suurin Suomen ulkopuolinen kuntavaakunakokoelma. Suomi Talon puheenjohtaja Sirpa Aho otti tyytyväisenä vastaan Markku Lumion luovuttaman Kauhavan vaakunan.

Kauhavan kaupunginjohtaja Markku Lumio luovutti Kauhavan komean vaakunan Suomi Talon puheenjohtajalle Sirpa Aholle.

Illalla suljettiin asuntomme ikkunoiden hurrikaanisuojat, vaikka hurrikaanikausi alkaakin olla Floridassa jo ohitettu. Antti haki illalliseksi pizzan Papa John’s -ravintolasta. Se oli tämän matkan ensimmäinen pizzaostos. Söimme sen puoliksi ja joimme Beaujolais Nouveau -viiniä sen kanssa. Marraskuun kolmantena torstaina myyntiin tullut Beaujolais Nouveau pääsi kauppoihin meidän muistamatta koko tapahtumaa. Vasta lauantaina Antti muisti asian, ja tänään hän sitten haki Publixista pullon tämän vuoden sadosta valmistettua Beaujolais Nouveau -viiniä, joka ei ollut yhtään sen parempaa kuin aikaisempinakaan vuosina, mutta se vain kuuluu asiaan, että sitä juodaan pullollinen silloin, kun se tulee myyntiin.

Huomenna lähdemme Suomeen. Menemme ensimmäistä kertaa junalla Miamin lentokentälle, josta lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsinkiin. Perillä olemme tiistaina aamulla.