Aamun Helsingin Sanomissa Lauri Meri kirjoitti arvioinnin UIT:n esityksestä Kivaa ja korkealta. Hän toteaa muun muassa, että "Revyy on teknisessä ja taiteellisessa mielessä ihan huippua." En ole täysin samaa mieltä Lauri Meren kanssa tästä ja erityisesti seuraavien kommenttien kanssa olen eri mieltä: "...kevätrevyyn nimi on osuvasti Kivaa ja korkealta." "Revyyilmaisun eri osa-alueet ovat tuskin koskaan asettuneet näin hienosti tasapainotetuksi kokonaisuudeksi." Siitä olen Lauri Meren kanssa samaa mieltä, että "Esitys ei ole UIT:n historian kaikkein terävimmästä, purevimmasta tai ajankohtaisimmasta päästä." Mekin odotimme revyyltä nimenomaan ajankohtaisuutta.

Vappuna vietetään suomalaisen työn päivää, joka on virallinen liputuspäivä ja siksi mekin nostimme aamulla lipun salkoon, ja kun sää oli tuulinen, lippu liehui komeasti. Aamuyhdeksältä katsottiin Yle Areenalta suoraa lähetystä ylioppilaiden vappujuhlasta Helsingin Kaivopuistosta Ullanlinnanmäeltä. Ylioppilaskunnan laulajat -kuoro esiintyi juhlassa ja kaksi YL:n laulajaa juonsi tilaisuuden, jossa vapputervehdyksen esittivät myös Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston sekä Taideyliopiston ylioppilaskuntien edustajat.

Radiossa kerrottiin, että ylioppilaslakki nykyisessä muodossaan eli valkoisena ja mustareunaisena täyttää tänä vuonna 150 vuotta. Joukko Helsingin yliopiston opiskelijoita tilasi ompeluliikkeen pitäjältä Maria Grapelta valkosamettiset lakit keväällä 1865. Malli tällaiseen lakkiin oli saatu Uppsalasta ja aluksi myös sametti tilattiin Ruotsista, kun sitä ei löytynyt Helsingistä. 1950-luvulle asti ylioppilaat käyttivät ylioppilaslakkia yleisesti kesälakkina toukokuun alun ja syyskuun lopun välisenä aikana. Sen jälkeen sitä on käytetty pääasiassa vain vappuna.

Sibbo Sångarbröder -kuoron esiintyminen Söderkullan torilla jäi tällä kertaa kuulematta ja näkemättä, koska Antin toipuminen on vielä siinä vaiheessa, ettei pitkäaikainen seisoskelu paikallaan ole hyväksi. Kävin kävelemässä Hangelby-järvellä, jossa oli vilkasta vesilintuelämää: lintuja uiskenteli vedessä ja lenteli ilmassa. Lounaaksi söimme nakkeja ja perunasalaattia. Iltapäivällä söimme tippaleivät siman kanssa ja illalliseksi oli lampaanfileitä ja juuresnyyttejä.

Alkuillasta jääkiekon MM-kisoissa Yhdysvallat rökitti Suomen numeroin 5 - 1. Suomen hyökkäyspeli oli tosi onnetonta; hyökkääjät eivät saaneet edes laukauksia Yhdysvaltain maalia kohti, maalivahti oli kovin vaisu ja puolustus oli heikko. Eihän sellaisella pelillä voi voittaa. Katsoin koko ottelun, vaikka se olikin aika turhauttavaa katsottavaa. Aloin pelin alkaessa neuloa äiti Teresan peiton lappua niin kuin usein tällaisia kisoja katsoessa teen. Silloin tuntuu, että aika tulee käytetyksi hyödyllisesti.