Järvenpään yhteiskoulun ja lukion senioriyhdistyksen hallitus kokoontui lähes vuoden tauon jälkeen yhdistyksen taloudesta vastaavan Mirjan kotona. Mirja tarjosi ennen kokouksen virallisen osuuden alkamista meille kahvit leipomansa omenapiirakan kanssa. Kokouksessa kävimme läpi myöhemmin syyskuussa pidettävän vuosikokouksen asioita; edellisen toimintavuoden toimintakertomusta ja alkaneen toimintavuoden suunnitelmaa. Pohdittiin myös sitä, miten saataisiin toimintaan mukaan uusia, meitä nuorempia jäseniä. Kaksi vuotta on jo mennyt niin, että yhdistyksen toimintaan kuuluneet kevätretki ja syksyn symposiumi on jouduttu peruuttamaan ja yhdistyksen hoitamaa riemuylioppilaiden juhlaakaan ei ole järjestetty, kun kevään ja syksyn ylioppilasjuhlatkin on hoidettu striimattuina.

Kokouksen päätyttyä ajoin Paippisiin, jonne Hilkka, J-F ja Samuel olivat juuri saapuneet Savonrannasta. Samuel oli lomaillut viikon Savonrannassa, jossa ohjelmassa oli ollut kaikkea mökkielämään kuuluvaa; saunomista, uimista, marjastusta, sienestystä, kalastusta, veneilyä. Tuomisina heillä oli tatti- ja mustikkapiirakkaa, joita syötiin iltapalaksi. Lisäksi he toivat mukanaan puolukoita ja mustikkahilloa, joita minäkin sain mukaani kotiin lähtiessäni Antin tatti- ja mustikkapiirakkatuliaisten lisäksi.

 

20210909_161603 (2).jpg

Tero Annanollin maalaus.

Torstaina kävin aamupäivällä tapaamassa Ritvaa, jonka kanssa juotiin kahvia ja syötiin patonkivoileipiä sekä katseltiin kuvakirjaa, jonka tein Ritvan ja Penan ohjeistuksella heidän suvustaan ja elämästään ja johon olemme edelleenkin hyvin tyytyväisiä. Iltapäivällä tapasin Hilkan ja J-F:n Söderkullan Kakkukartanossa, jossa syötiin lohipiirakkaa, mutta nyt ei enää tehnyt kahvia mieli, joten sen korvasi Kakkukartanon puolukkalimonadi. Katsottiin myös kartanon seinille ripustettua kahden kuvataiteilijan, Tero Annanollin ja Jaro Palmun töiden näyttelyä.

 

20210909_161507 (2).jpg

Jaro Palmun teos "Lämpö (kesä 2021)"

 

Söderkullan Kakkukartanossa.jpg

J-F otti Hilkasta ja minusta kuvan Söderkullan Kakkukartanossa.