Pitkästä aikaa kävin tapaamassa Ritvaa ja Penaa. Runsaat pari tuntia kului huomaamatta kahvipöydän ääressä jutellessa. Kävelylenkille ei nyt ehditty, vaikka sitä oli vähän suunniteltu. Paippisissa kävin myös ja tein siellä kesäkeittoa, josta tulikin maukasta, kun laitoin mukaan sulatejuustoa, ja samalla pannukakkukin valmistui uunissa. Päivi, Janne ja Juulia poikkesivat Söderkullaan matkalla Porvoosta kotiinsa Kirkkonummelle ja kävimme heidän kanssaan varhaisella illallisella Suan Aahaan -ravintolassa. Heidän perheensä oli lähdössä kaupunkilomalle Prahaan.

Perjantaina Tanja tuli Suomeen ja menin häntä vastaan lentokentälle. Helsinki-Vantaan lentokentällä on taas kerran menossa laajamittainen rakennustyö ja matkustajia noutavat joutuvat pysäköimään autonsa pikaparkkiin ykkösterminaalin lähelle. Sieltä on aikamoinen kävelymatka kakkosterminaaliin.

Henna ja Jarno olivat Wienissä, joten Tanja sai majoittua heidän asuntoonsa Lauttasaaressa. Maanantaina kävin Kivihaassa verenluovutuksessa ja samalla matkalla hain Tanjan ja vein hänet Leenan ja Jukan luo Keravalle. Tiistaina tavattiin Martti ja Tanja Gian ja Jarkon luona Porvoossa. Siellä meille tarjottiin oman maan uusia perunoita kesäisten grilliherkkujen kanssa.